dames diesel f-radys truien aw 16 wol

item#: D610

€210.08  €87.83


Maak keuze:Hoeveelheid:
Model [ D610]
dames diesel f-radys truien aw 16 wol
Accepteren de volgende betaalmethoden :
Online betalingen :
Creditcard en bankpas en . Bijvoorbeeld , Visa, MasterCard , American Express en Discover , Master , Sollo , citaten zijn snel en makkelijk te accepteren online . Alle persoonlijke gegevens zoals adres of de gegevens van uw creditcard worden gecodeerd en dus absoluut veilige SSL tijdens de transmissie .
Als klant in hehwhat.nl online winkel, kunt u gemakkelijk kopen en veilig omdat we alles hebben gedaan om uw gegevens te beschermen tegen toegang door derden .
hehwhat.nl online winkel slaat het tegen het einde van uw bestellingen en werkorders aan ons verstrekte gegevens . Mededeling aan derden , met uitzondering van de partners in de loop van het verwerken van de bestelling, wij verwerpen ! De klanten zullen in overeenstemming met de relevante voorschriften van de Federal Data Protection Act ( BDSG ) en de Teleservices Data Protection Act ( ) van opgeslagen of verwerkt . Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend voor welbepaalde, uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doeleinden worden verzameld en niet langer dan nodig bewaard .

Maandelijkse aanbieding voor november


Ondersteuning ZenCart Nederland
Copyright © 2017 hehwhat. Alle rechten voorbehouden.